Цена: 120-220 грн
Король Артур: у пошуках героя
13 октября вс. 18:00

Король Артур: у пошуках героя

Цена: 120-220 грн

Національна філармонія України
Володимирський узвіз, 2
До события осталось 16 дней 5 часов 32 минуты

О событии

“Король Артур: у пошуках героя” – це проєкт, що створює нову актуальну реінтерпретацію всесвітньовідомого міту Артуріани у форматі semi-опери. Команда Open Opera Ukraine, відома такими проєктами як Musica Sacra Ukraina, постановками опер “Дідона та Еней”, “Ацис і Галатея”, а також численними концертами барокової музики, повертається до музичного театру.

Проект “Король Артур” є постановкою semi-опери XVII сторіччя Г. Перселла та Дж. Драйдена, що поєднує драматичний текст із музичними епізодами.

Для проєкту драматургом Андрієм Бондаренком створено адаптовану версію драматичного тексту лібретою.

Для роботи над музичною частиною запрошено іспанського диригента, експерта у сфері ранньої музики Рока Фаргаса, Національний ансамбль солістів “Київська камерата” та професійних вокалістів.

Режисерка постановки – Олена Савчук.

Проєкт Open Opera Ukraine “Король Артур: у пошуках героя” Г.ПерселлДж.ДрайденА.Бондаренкореалізовується за підтримки Український культурний фондEmbajada de España en Ucrania Посольства Іспанії в Україні, Іспанської агенції з міжнародного співробітництва в галузі розвитку (AECID) та видавництва The Early Music Company.

Партнери проєкту: Національна філармонія УкраїниНаціональний ансамбль солістів «Київська камерата».

Другие даты

Оповестить меня о старте продаж
Предварительный заказ