Price: 350-500 UAH
Buy tickets
350-500 UAH
Buy tickets
(Муз.салон КЗ НФУ)  ПОЛІФОНІЯ ОСОБИСТОСТІ
24 September Tue. 17:00

(Муз.салон КЗ НФУ) ПОЛІФОНІЯ ОСОБИСТОСТІ

Price: 350-500 UAH

Національна філармонія України
Володимирський узвіз, 2
Left to event 41 day 1 Hour 35 minutes
The duration of the event — 90 minutes.

About the show

24.09.2024 / 17.00
Авторський проєкт
ПОЛІФОНІЯ ОСОБИСТОСТІ
з Анатолієм Матвійчуком

Скрипаль, композитор, культуролог, продюсер, педагог і громадський діяч,
професор Академії мистецтв імені Павла Чубинського

та Національного університету імені Тараса Шевченка
Кирило Стеценко

Ведучий сторітелінгу Анатолій Матвійчук

Музичний салон
Національної філармонії України
(Володимирський узвіз, 2)

А. Матвійчук – Музика
Фальшива нота
Читає автор

К. Стеценко – Шалені коломийки
Інтегральний славень (Гімн єдності)
Дума одвічна
Колискова для Квітки
Буковинська рапсодія «Вавилон від Івана»
Виконує автор

М. Леонтович – Щедрик, аранжування К. Стеценка
Виконує Кирило Стеценко, скрипка

К. Стеценко – Ой, діду! (за мотивами пісні Дударик М. Леонтовича)
К. Стеценко – Грушка
Виконує автор

Національна філармонія України продовжує серію вечорів із відомим культурним діячем Анатолієм Матвійчуком, який в цьому проєкті виконуватиме роль журналіста–ведучого. Друга серія сторітелінгу знайомить із відомим українським скрипалем, композитором, культурологом, музичним і телевізійним продюсером, педагогом, громадським діячем і народним артистом України Кирилом Стеценко. К. Стеценко притаманний яскравий і виразний звук скрипки, поміркованість, вдумливість, емоційність й експресивність виконання, віртуозне володіння інструментом.
Глядач бачить кінцевий результат творчості – мистецький твір. А у який спосіб народжується задум того чи іншого виступу? Як народжувався задум? Яким чином впливає на творчість соціально-політичний контекст? Усі, хто завітає на концерт, зможуть особисто поспілкуватися з автором і героєм проєкту та почути відповіді на свої питання.
Як народжувався задум?
В основі кожного сету сторітелінгу – особистість та її творчість, відкриття для глядача цікавих і захоплюючих життєвих історій, які перемежовуються фрагментами творчих виступів.
Сетинг, тобто атмосфера, яка створюватиметься під час концерту складатиметься з концертних номерів, своєрідного експрес-концерту і доповнюватиметься художнім шаржем особистості, з якою іде спілкування. Причому, цей експрес-портрет створюватиметься на очах у глядачів та у фіналі концертної програми вручатиметься герою.
Тобто, по суті, ми на певний час запрошуємо глядача до своєрідної творчої лабораторії митця – музиканта, артиста, письменника. Ведучий сторітелінгу бере активну участь у діалозі з гостем і допомагає своїми питаннями розкритися особистості митця у повній мірі.
Всі зустрічі циклу матимуть відеозйомку і після кожного сторітелінгу найцікавіші моменти розміщуватимуться на YouTube каналі Національної філармонії України в рубриці цього проекту.

Notify me about the start of sales
Pre-order